Fliser og klinker i køkken og bad


Fliser på gulv og vægge er i dag et uundgåeligt emne ved etablering af et moderne badeværelse og køkken. Kombinationen af lækre materialer og nem rengøring, gør klinker og fliser til en holdbar og slidstærk løsning med mange muligheder. Kørvel Byg taler af erfaring.

Har du en idé til et specielt mønster eller tema for badeværelsets fliseopsætning? Kørvel Byg er vant til at sætte sig ind i kundens egne planer, og efterkommer ofte både specielle ønsker og krav, når det drejer sig om løsninger til dit nye køkken og bad.
Hvis du søger inspiration, har Kørvel Byg med garanti et bud på en løsning, der giver dig et lækkert og personligt badeværelse eller køkken – og det i en stil og kvalitet der holder de næste mange år.

Hent et gratis tilbud

- Beregn din pris på 2 minutter

BEREGN DIN PRIS HER

- HENT ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi har byens bedste priser på murerarbejde. Derfor giver vi dig her mulighed for at udregne en overslagspris på din mureropgave. Den udregnede pris giver dig et hint omkring det økonomiske omfang af din opgave, eksklusiv byggematerialer. 

Kørvel Byg gennemgår herefter din forespørgsel og kontakter dig med et konkret tilbud på din opgave. Det er helt gratis og uforpligtende. 
Oplysninger:

Navn: Telefon:
Postnummer: E-mail:
Beskrivelse af arbejdsopgave:
Forventet startdato for projektet  Evt. billede fra projekt: